Anna-Joachim Program IX. - Felhívás | Keresztény Értelmiségi Kör | Keresztény Értelmiségi Kör Ugrás a tartalomra

Anna-Joachim Program IX. - Felhívás

df
Az Anna-Joachim program 5 éve, 2019-ben indult az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán. Programunk mentálhigiénés és pszichológiai támogatást nyújt a régóta gyermekre vágyó pároknak. Hálásak vagyunk, hogy azóta is töretlenül megszervezhetjük programjainkat, melyet jelenleg Magyarország Belügyminisztériuma támogat, immár határokon túlívelő szemlélet alapján, a "Természetes fogamzássegítés" részfeladataként, a magyarul beszélő házaspároknak.
Katolikus intézményként egyszerre képviseljük Isten igazságosságát és irgalmát. Hisszük, hogy a gyermekre vágyás közös keresztje áldássá, iránytűvé és fényforrássá tud válni a házaspár és környezete számára. Honlapunk, https://www.annajoachim.hu/
- Párkonzultációs Centrumot működtetünk, ahol ingyenesen biztosítunk online párkonzultációkat a hozzánk forduló termékenységi nehézségekkel élő házaspároknak. https://www.annajoachim.hu/.../hazasparoknak/parkonzultacio/
- Minden tavasszal és ősszel 3 hétvégéből álló, - önsegítő csoportok elvén működő - tréningsorozatot indítunk, a meddőséggel küzdő házaspároknak.
 
Helyszín a főiskola budapesti Campusa, ahol ingyenes szállást és étkezést is biztosítunk a kollégiumi részben. Így a házaspárokat csak az útiköltség terheli.
 
Jelentkezési határidő: 2024. február 05.
 
Médiamegjelenéseink rendszeresek:
- Bóna Judit elfogadva intézményünk felkérését, podcast sorozatot indított AJándék címmel. Ebben két hetente jelentkezünk új tartalmakkal:
- Kisfilmet is forgattunk 2023-ban, amelynek címe: Együtt Fölfelé. Célunk, hogy ne legyen tabu a gyermektelenség! Ne kelljen elszigetelődniük a meddőséggel küzdő házaspároknak! Valljuk, hogy nem a lombik-kezelés a megoldás, így nem javasoljuk senkinek.
A film megtekinthető a Youtube csatornánkon: https://www.youtube.com/@annajoachim-program8680
 
Szeretettel hívjuk és várjuk programjainkra a Vajdaságból is a házaspárokat, akik érintettek a témában.
 
Tripiska Julianna
Palicson élő - Meddőségi szaktanácsadó, Család- és párterapeuta, Mentálhigiénés szakember