Szent Ágoston nap

Kedves Tagtársak,

            Négy évvel ezelõtt szervezetünk barátkozási napján Szent Ágostont választottuk a Keresztény Értelmiségi Kör védõszentjévé. Elnökségünk az idei program elõkészítésénél azt ajánlotta, hogy ezentúl Szent Ágoston napját ünnepelje meg a szervezet egy közös szentmisével. Célunk a megemlékezésen túl a helyi csoportok ismerkedése és barátkozása.

            Mindannyian tudjuk, hogy a jó hangulat megteremtéséhez szükség van enni- és inni valóra is. Ezért nem marad ki az ebéd sem. Az ebédet (egytálétel, kenyér és saláta) a KÉK szervezete a közösbõl állja, tehát ezért a KÉK tagjainak nem kell fizetni. Az édességet vagy sósat, valamint az innivalót mindenki hozza magával, csakúgy, mint az ebédhez szükséges tányérokat és kanalakat. A sütiket, kiflit, pogácsát agapénak szánjuk, tehát a közösbe lehet adni.

            A fentiek értelmében tisztelettel meghívjuk Önt és családját erre a Szent Ágoston napi találkozóra Noszára, az ottani Szent Ágostonnak szentelt templomba szentmisére, és az ezt követõ Agapéra.

            A program, augusztus 27-én szombaton, 10 órakor ünnepi szentmisével kezdõdik Palatinus István atya vezetésével. Erre az idõpontra várunk minden jelentkezõt Noszára. A mise után a program kötetlenül folytatódik, barátkozással, beszélgetésekkel, sétákkal, játékokkal, ebéddel, és tart mindaddig, amíg jól érzik magukat.

Jelentkezni lehet a helyi csoportvezetõknél, vagy a KÉK irodájában a kek@tippnet.rse-mail címen, vagy munkaidõben a 024/552-539-es telefonszámon a szervezet irodájában.

Jelentkezési határidõ: 2011. augusztus 22.

 

            A program megvalósításáért köszönetet mondunk Ft. Füleki József plébános úrnak, valamint a hajdújárási KÉK helyi csoportjának és Török Anikó csoportvezetõnek.

 

Tisztelettel:

A szervezõk.

Eseménynaptár

Április 2021
HétKeddSzeCsüPénSzoVas
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30