Szilágyi Edit

Szilágyi Bíró Edit Óbecsén született, ma is a Tisza-menti városban él. Ott járt általános iskolába, és ott fejezte be a közgazdasági középiskolát, majd az újvidéki egyetemen szerzet jogi diplomát.

A hit élete természetes velejárója. Férjnél van, két fiú édesanyja.

A Nyugdíjbiztosítási Alapnál kezdte pályafutását, és feladatokat cserélve, mégis évtizedeken keresztül hű maradva az intézményhez nem változtatott munkahelyet. Később mégis, pusztán azért, hogy bepillantást nyerjen az élet más szegmenseibe is, egy iskolában majd két különböző munkakört előnyben részesítő ügyvéddel dolgozva élt a lehetőséggel hogy állandó kapcsolatban maradhasson az ügyfelekkel, és folyamatosan követhesse a sűrűn változó jogszabályokat. Örömmel és szívesen tanul.

Gyermekkora óta jelen van a médiában. Cikkei előbb szerb nyelven, később magyarul is megjelentek napi és heti, egyházi, és világi lapokban. A Magyar Katolikus Újságíró Szövetség tagja. Az óbecsei rádiónál Családi magazin címmel szerkesztett heti műsort, a helyi TV-nél viszont felkeresve és bemutatva értékes személyeket Kincsesláda címmel volt szintén heti műsor szerkesztője. Több rendezvényt szervezett, előadást, koncertet, könyvbemutatót, bicentenáriumot, alkotói estet, egyebet. A Mária rádiónak tudósít heti rendszerességgel. A Gyermekbarát Egyesület tagja. A KÉK-nek előbb tudósítója, később tagja, majd koordinátora, illetve elnöke lett és a KÉK alelnöke.

Mélyen hiszi, hogy az életet csak másokat tisztelve, és minden tevékenységéhez Isten segítségét kérve érdemes élni.

Jelszava: A forráshoz, csak az árral szemben lehet eljutni.

Eseménynaptár

Április 2021
HétKeddSzeCsüPénSzoVas
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30